Medelhavsquorn med tagliatelle

Det här är en smarrig rätt som smakar lyxigt men som ändå går fort att laga, imponerande vardagsmat helt enkelt!
 
 
4 port
 
Du behöver:
1 påse quornfiléer (ca 500 g)
200 g färsk bladspenat
150 g fetaost
1 1/2 dl oliver (gärna kalamata)
1 dl soltorkade tomater
3 dl grädde
3 dl mjölk
2 dl parmesanost
3 vitlöksklyftor
citronsaft
salt
peppar
 
500 g tagliatelle
 
Gör såhär:
Sätt på pastavatten.
Tina quornfiléerna och tärna dem.
Stek dem sedan i en skvätt olja ihop med pressad vitlök tills de fått färg.
Skölj spenaten och lägg den i en ugnsfast form.
Strö över quornbitarna.
Tärna fetaosten och skär de soltorkade tomaterna i bitar.
Strö fetaost, soltorkade tomater och oliver över spenaten.
Häll på grädde, mjölk och citronsaft i formen, salta och peppra.
Riv över parmesanosten.
Låt koka ihop i ugnen i 200 grader i ca 10-15 min.
Koka så länge taliatelle och servera ihop!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Välkommen till min matblogg! Maten jag lagar är mestadels vegetarisk men det blir också en hel del veganskt och ibland lite kött. Kontakta mig via kommentarerna eller på tenor91@hotmail.com.

RSS 2.0