Gratinerad kronärtskockskräm

Den här krämen alltså, jag säger bara wow! Passa på att bjuda på detta som tilltugg om du ska ha hem folk nu vid valborg, eller gör det även om du inte ska ha hem folk, den kommer gå åt ändå kan jag lova! Servera ihop med kex eller små brödbitar, eller låt gästerna klicka upp röran på små salladsblad om du tycker att det låter godare. Mängden kräm i receptet blir lagom till fyra personer som tilltugg eller på ett buffébord.
 
 
Du behöver:
100 g marinerade kronärtskockor
2 msk majonnäs
1 vitlöksklyfta
3 msk riven parmesan
svartpeppar
 
Gör såhär:
Mixa kronärtskockorna ihop med majonnäs och vitlök till en slät smet.
Rör i riven parmesan och smaka av med peppar.
Lägg upp röran i en ugnsfast form och gratinera den i 200 grader i 10-15 min tills krämen är varm och det doftar parmesan i hela köket.
Servera krämen varm/ljummen ihop med t.ex. kex.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Välkommen till min matblogg! Maten jag lagar är mestadels vegetarisk men det blir också en hel del veganskt och ibland lite kött. Kontakta mig via kommentarerna eller på tenor91@hotmail.com.

RSS 2.0