Grönkålschips

Det här är så enkelt och gott att det i princip inte finns någon anledning till att inte prova det! Prova olika smaksättningar om du vill. Jag brukar göra en liten sats för att det är vad som får plats på en plåt. Dessutom är de svåra att förvara så att de behåller krispigheten, jag har inte lyckats med det i alla fall utan har alltid kört på dagsfärska!
 
 
Du behöver:
ca 4 grönkålsblad (fyll plåten men se till att de inte ligger på varandra för mycket)
rapsolja
salt
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Riv kålbladen i bitar och ta bort de hårdaste stambitarna.
Lägg ut dem på en bakplåtsklädd plåt och ringla över lite olja.
Massera in alla bitar och salta.
Ställ in i ugnen och håll koll, efter 5-10 min har de blivit krispiga.
Låt dem svalna lite och servera sedan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Välkommen till min matblogg! Maten jag lagar är mestadels vegetarisk men det blir också en hel del veganskt och ibland lite kött. Kontakta mig via kommentarerna eller på tenor91@hotmail.com.

RSS 2.0