Vegetarisk slidersmiddag

Min sambo och jag bjöd hem några kompisar på vegetariska miniburgare, det krävde lite planering med blev väldigt kul och gott! Tyvärr var det inte den bästa kvällen för kamerans del men här, lite gömda bakom vår hemmagjorda veganaioli skymtar de små verken. Den första är en rödbets- & kikärtsburgare med chèvre, den andra är en kidneybönsburgare med färskost och jalapeño och den sista är en tofuburgare med kimchimajonnäs (det är bara att mixa majonnäs med kimchi, smaka av mängden). Brödet bakade vi efter det enklaste receptet här, fast delade degen i 20 mindre bitar istället. Till detta gjorde vi också rotsaker i ugn och coleslaw, det blev en riktigt bra burgarmiddag helt enkelt!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Välkommen till min matblogg! Maten jag lagar är mestadels vegetarisk men det blir också en hel del veganskt och ibland lite kött. Kontakta mig via kommentarerna eller på tenor91@hotmail.com.

RSS 2.0