Pasta med rödkål & gorgonzola

Här kommer en enkel, krämig och väldigt god pastarätt!
 
 
4 port
 
Du behöver:
500 g valfri pasta
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
5 dl finstrimlad rödkål
salvia
1 buljongtärning
2 dl creme fraiche
200 g gorgonzola
salt
peppar
ev. parmesan
 
Gör såhär:
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Hacka lök och vitlök fint och stek i en skvätt olja.
Strimla och skölj kålen, rör ner den med löken i pannan och låt fräsa.
Tillsätt salvia och buljong.
Rör i creme fraiche och låt koka upp.
Smula i osten, blanda i pastan och smaka av med salt och peppar.
Toppa ev. med lite parmesan vid servering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Välkommen till min matblogg! Maten jag lagar är mestadels vegetarisk men det blir också en hel del veganskt och ibland lite kött. Kontakta mig via kommentarerna eller på tenor91@hotmail.com.

RSS 2.0